S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

NOVINKY

arr3QR kódyMožnost platby QR kódem při objednávce s platbou převodem.... arr3Android platby při osobním odběru v centrálním skladuAndroid Pay můžete využít, když Váš telefon podporuje platební funkce s názvem NFC. V Google Play si... arr3Balík do ruky – volba času doručeníCo tato služba obecně nabízí Možnost rozlišení doručovací doby umožní volit přepravní metodu, u... arr3Možnost vlastní úpravy doručení balíčkuAplikace kurýr DPD... arr3Platba kartou osobní odběr v OstravěMožnost platby kartou při Osobním odběru v centrálním skladu nebo možnost platby kartou kurýrovi při...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zákaznická sekce

 

Odstoupení od smlouvy


Reklamační protokol


Obchodní podmínky

 

Možnosti platby


Možnosti dopravy


Nejčastější dotazy

 

Kontakty

 

Blog


Nákup po telefonu

 

Rychlý kontakt :


+420 608 886 135

+420 777 000 664

 



Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
    1. Udělujete tímto souhlas Bc.Kamil Sedlář., se sídlem Kubínova 58, Ostrava Heřmanice 71300, IČ 76559289, DIČ CZ8004125514.(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

      • jméno a příjmení
      • emailovou adresu
      • telefonní číslo
      • fakturační adresu
      • dodací adresu
      • historii objednávek a plateb
    2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

      • zřízení a administrace uživatelského účtu
      • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
    3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

      • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
      • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
    4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

      • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
      • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
    5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

    6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

    7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

      • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
      • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
      • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
      • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
      • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
      • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
      • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
      • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů