S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

NOVINKY

arr3QR kódyMožnost platby QR kódem při objednávce s platbou převodem.... arr3Android platby při osobním odběru v centrálním skladuAndroid Pay můžete využít, když Váš telefon podporuje platební funkce s názvem NFC. V Google Play si... arr3Balík do ruky – volba času doručeníCo tato služba obecně nabízí Možnost rozlišení doručovací doby umožní volit přepravní metodu, u... arr3Možnost vlastní úpravy doručení balíčkuAplikace kurýr DPD... arr3Platba kartou osobní odběr v OstravěMožnost platby kartou při Osobním odběru v centrálním skladu nebo možnost platby kartou kurýrovi při...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zákaznická sekce

 

Odstoupení od smlouvy


Reklamační protokol


Obchodní podmínky

 

Možnosti platby


Možnosti dopravy


Nejčastější dotazy

 

Kontakty

 

Blog


Nákup po telefonu

 

Rychlý kontakt :


+420 608 886 135

+420 777 000 664

 



Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
    1. Udělujete tímto souhlas Bc.Kamil Sedlář., se sídlem Kubínova 58, Ostrava Heřmanice 71300, IČ 76559289, DIČ CZ8004125514.(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

      • emailovou adresu
    2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

      • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
    3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

      • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
    4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

      • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
      • Poskytovatel softwaru Mozzila Thunderbird
      • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
    5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

    6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

    7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

      • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
      • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
      • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
      • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
      • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
      • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
      • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
      • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů