Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
( Po-Ne, 09-18h )
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
14.12.2018
Android platby při osobním odběru v centrálním skladu
Android Pay můžete využít, když Váš telefon podporuje platební funkce s názvem NFC. V Google Play si stáhnete aplikaci Android Paynainstalujete nahraj... číst celé
05.06.2018
QR kódy
Možnost platby QR kódem při objednávce s platbou převodem. číst celé
18.07.2017
Balík do ruky – volba času doručení
Co tato služba obecně nabízí Možnost rozlišení doručovací doby umožní volit přepravní metodu, u které může blíže specifikovat čas, ve kterém chce bal... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
    1. Udělujete tímto souhlas Bc.Kamil Sedlář., se sídlem Kubínova 58, Ostrava Heřmanice 71300, IČ 76559289, DIČ CZ8004125514.(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

      • emailovou adresu
    2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

      • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
    3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

      • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
    4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

      • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
      • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které jsou nezbytné pro naplňování dodavatelské smlouvy.
    5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

    6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@mujnakupostrava.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

    7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

      • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
      • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
      • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
      • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
      • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
      • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
      • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
      • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů