S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

NOVINKY

arr3QR kódyMožnost platby QR kódem při objednávce s platbou převodem.... arr3Android platby při osobním odběru v centrálním skladuAndroid Pay můžete využít, když Váš telefon podporuje platební funkce s názvem NFC. V Google Play si... arr3Balík do ruky – volba času doručeníCo tato služba obecně nabízí Možnost rozlišení doručovací doby umožní volit přepravní metodu, u... arr3Možnost vlastní úpravy doručení balíčkuAplikace kurýr DPD... arr3Platba kartou osobní odběr v OstravěMožnost platby kartou při Osobním odběru v centrálním skladu nebo možnost platby kartou kurýrovi při...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zákaznická sekce

 

Odstoupení od smlouvy


Reklamační protokol


Obchodní podmínky

 

Možnosti platby


Možnosti dopravy


Nejčastější dotazy

 

Kontakty

 

Blog


Nákup po telefonu

 

Rychlý kontakt :


+420 608 886 135

+420 777 000 664

 



29. 11. 2016 | Domácí spotřebiče

Domácí jogurt

Na výrobu domácího jogurtu potřebujete mléko (doporučujeme plnotučné či čerstvé mléko) a několik lžič kvalitního jogurtu s živou jogurtovou kultůrou, zavařovací sklenice či sklenice od přesnídávky, kovovou metličku a potravinářský teploměr, ale ten není důležitý, zvládnete teplotu zjistit prstem.

 

Přesný recept : 1l mléka, 4lžíce jogurt (Holandia, Activia apod.)

Materiálově toť vše.

 

  • Mléko nalijeme do hrnce a prohřejeme na teplotu cca 80°C a následně schladíme na teplotu ve které dokážete udržet prst  cca 40°C. Trošku mléka přidáme do kelímku s jogurtem a promícháme a pak vše přidáme do hrnce popřípadě můžete mlékem propláchnout kelímek od jogurtu a opět nalít do hrnce. Vše promícháme metličkou. Toto pak rozlijeme do skleniček, či kelímků. A teď vše vložíme do polystyrenové bedýnky či většího hrnce vystlaného utěrkama. Jogurty přikryjeme další utěrkou a poklicí a můžeme postavit k topení či dát do peřin. Přes noc se nám jogurt pěkně vytvoří a ráno je hotový. V lednici by pak měl vydržet týden.
  • Můžete pak přidávat přísady dle libosti.
  • Odkazy na zboží z receptu

https://www.mujnakup-ostrava.cz/Activia-jogurt-bily-3-4-120-g-d162.htm

https://www.mujnakup-ostrava.cz/Selsky-jogurt-bily-Hollandia-500g-d136.htm

https://www.mujnakup-ostrava.cz/Mleko-plnotucne-trvanlive-obycejne-3-5-1l-d1345.htm

https://www.mujnakup-ostrava.cz/Trvanlive-mleko-plnotucne-Meggle-3-5-d80.htm

https://www.mujnakup-ostrava.cz/Trvanlive-mleko-plnotucne-Tatra-3-5-d1731.htm

https://www.mujnakup-ostrava.cz/Cerstve-mleko-plnotucne-3-5-d1988.htm

 

 

Příprava v jogurtovači je vpodstatě tatáž co se receptu a surovin týče. Ale následně předpřipravený jogurt rozlejete do skleniček v jogurtovači, zavíčkujete a necháte v jogurtovači působit teplo po dobu cca 12h.